Pearl vacuumtoalett

pearl_yacht1.jpg
 

Jets

Pearl er et produkt av grundig og intensivt utviklingsarbeid med brukerstudier og testing over flere år. Det vegghengte vacuumtoalettet er designet for bruk på cruiceskip og båter, men åpner nye dører for Jets også på land.

 
 

Bakgrunn og prosess

Kompetanseheving har vært en sentral del av utviklingen av Pearl, der Minoko Design blant annet dro til Skottland for å lære om produksjon av porselen hos de som gjør dette hver eneste dag. På bakgrunn av denne kunnskapen har vi kunnet utvikle et toalett uten spylekant, der spylingen i stedet kommer fra to dyser montert i toalettets bakkant. Dette sikrer ikke bare en større indre skål, men også en mindre kompleks flate å produsere og et produkt som er enklere å rengjøre innvendig. Den indre skålens geometri er i tillegg utviklet for å redusere splashbacks.

Resultat

Det er utarbeidet forbedringer innen ergonomi, lukt, lyd, nedspyling, estetikk og ikke minst vedlikehold og hygiene. Vi har redusert tiden det tar å rengjøre drastisk ved å fjerne alle kanter på toalettene og ved å feste lokket direkte på veggen. Toalettet er del av en større familie sanitærutstyr for Jets.

Produktet er designet og utviklet i samarbeid med Eggs Design.